Tu je recept na náš obľúbený jablkový perník. Na všetko Vám postačí jedna miska a lyžica. No dobre, a strúhadlo na jablká. Ale je to veľmi vďačný, rýchly a parádny perník, ktorý doma zvŕtame pomerne často. Nadýchaný a jemný, z veľkej časti je z našich obľúbeným pomixovaných vločiek. Je to dobrota. U nás si ho vychutnáva už aj najmladší člen, ktorý sa až trasie, keď ho papá. Strašne to prežíva. A my sa z tohto perníka vytešujeme s ním.
Perník si môžete pripraviť v klasickej verzií alebo ako ste už u mňa zvyknutý, aj vo fermentovanej, kedy cez noc vločky a múka fermentujú a stávajú sa ľahšie stráviteľnými. Ráno už len pridáte zvyšné suroviny a zamiešate.
Ingrediencie
Na vrch
Postup
Dobrú chuť!
Telefón : 0949 143 648
Email : info@mariasimko.sk
IČO : 56579292