2 komentáre to “Banana bread”
Pridaj komentár Zrušiť odpoveď
Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.
Vraj je na internete okrem kváskovania aj mánia banánových chlebíkov. Ani som o tom netušila! Ty áno? Nech to je už akokoľvek, prinášam ti aj náš obľúbený recept na banana bread … Je úplne jednoduchý a taký super! Sú v ňom ovsené vločky a pohánková múka. Chutil celej rodine a nestihla som ho ani poriadne odfotiť. Ešte teplý zmizol z povrchu zemského.
Na banana bread ti stačí jedna miska a jeden tanier. Koláčik je aj bezlepkový, ak použiješ bezlepkové ovsené vločky. A ak použiješ kokosový olej, tak je aj prirodzene bezmliečny. Takže sa stáva naozaj super neutrálnym. Naopak, ak pohánkovú múku nemáš alebo nie si s ňou kamoš, použi hocijakú inú. U nás sa vždy zje na posedenie, do hodiny ho už niet. Neviem ako tí vaši doma, ale u nás doma by všetci len jedli 🙂
Forma 24×11 cm Čas prípravy: 10 minút
Ingrediencie
Postup
Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.
Telefón : 0949 143 648
Email : info@mariasimko.sk
IČO : 56579292
Vajecne skrupiny na prestretom stole? Rusive. Musis trochu popracovat na food stylingu.
ďakujem za radu. 🙂 Áno, viem, že ešte treba popracovať, celý život sa učíme. 🙂 .. tie škrupiny sa mi ale páčia. Foodstyling je aj o osobnom cítení pre fotografiu. Krásny deň prajem.